Virksomheder

Sunde medarbejdere performer bare bedre

  Husker du at have fokus for medarbejdernes trivsel?


Sundhedsværkstedet hjælper med at skabe sunde vaner, der giver overskud i hverdagen. Har du brug for en hjælpende hånd med at skabe sunde vaner, så lad Sundhedsværkstedet hjælpe dig med at sætte rammerne. Sammen finder vi en god og realistisk balance, der giver overskud i hverdagen. Vi tilbyder økologisk, velsmagende og nærende juice, inspirationsforedrag, træning og sundhedscoaching til ledere og medarbejdere.


Sundhedsværkstedet ejes af Camilla Christoffersen, der har mere end 20 års erfaring i arbejdet med trivselsfremmende tiltag. Ud over sin sundhedsfaglige ballast, så har hun en tidligere karriere fra HR og har en mission om at gøre en forskel, så arbejdet med sundhed bidrager til et positivt arbejdsmiljø som også kan aflæses på bundlinien. Vi tilbyder:


Juice og ernæring

Vi leverer økologiske, velsmagende og nærende juice når I har brug for det: Til møder, til events og til hele ugen.


Foredrag

Vi giver inspiration og værktøjer til sunde hverdage, hvor alle får mere overskud og en øget bevidsthed om, hvad der gør den enkelte medarbejder bedre i hverdagen. Temaer for foredraget er mental sundhed, mad, motion, søvn og gode vaner.


Sundhedscoaching og træning

Vi rådgiver ledere og medarbejdere, der vil nå nye højder og skabe et stærkt og effektivt team. I et forløb over 8 uger med 1:1 coaching og evt. træning i hold arbejder alle med individuelle mål, som også mål, som bidrager til at styrke fællesskabet.