Executive coaching 360 grader

Executive coaching 360 grader


Leder du efter en helhedsorienteret tilgang til din personlige udvikling? Så er Executive coaching 360 grader måske noget for dig. Det er en skræddersyet coachingmetode, der fokuserer på det hele menneske, der ønsker en bedre trivsel. Gennem denne form for coaching kan du opnå en bedre trivsel i hverdagen, udvikle sunde vaner og lære at bruge dine ressourcer på en mere hensigtsmæssig måde.


Med fokus på at skabe en god balance i hverdagen kan du få mere overskud og styrke din mentale og fysiske sundhed. Hos Sundhedsværkstedet tilbyder jeg Executive coaching 360 grader for at hjælpe dig med at opnå den optimale sundhed og trivsel, du fortjener. En naturlig del af pakken er sundhedsrådgivningen. Jeg inspirerer dig til at træffe gode valg for dig selv og vi gennemfører nogle af disse tiltag sammen. Naturlige temaer er søvn, kost og træning, det er en fast del af de 360 grader.


Fælles for forløbene er at de tager udgangspunkt i dig og din livs- og/eller arbejdssituation og naturligvis dine ønsker. Nogle af de temaer kunne være ønsket om:


Forbedret relationer: Gennem mit coachingprogram kan du lære at styrke dine relationer både personligt og professionelt. Vi giver dig værktøjer og teknikker til at kommunikere bedre og skabe dybere forbindelser med andre.


Nyt job og bedre kompetenceanvendelse: Ønsker du at finde et nyt job eller forbedre dine nuværende arbejdsopgaver? Coachingen og rådgviningen vil guide dig i at opdage dine styrker og opbygge kompetencer, så du kan udnytte dit fulde potentiale og opnå succes i din karriere.


Jeg anvender efter behov en personlighedstest fra PAPI, så vi kan tage udgangspunkt i dine præferencer, styrker og motivation.


Stressreduktion og balance: Mange karrieremennesker lider af stress og føler sig udmattede. Jeg hjælper dig med at reducere stressniveauet, opnå bedre balance mellem arbejde og privatliv samt finde teknikker til at håndtere stress og pressede situationer.


At finde ud af hvad du gerne vil: Nogle gange kan vi føle os forvirrede om vores mål og ønsker i livet. Jeg vil hjælpe dig med at udforske dine drømme og ønsker og skabe en klar plan for at opnå dem.


Forbedre din sundhed og træning: Sundhedsværkstedets coachingprogram vil give dig indsigt i, hvordan du kan forbedre din sundhed gennem kost og motion. Jeg hjælper dig med at identificere den træning, der passer bedst til dig, og vejleder dig i at opnå dine sundhedsmål og vi træner sammen.


Uanset om du ønsker at forbedre dine relationer, opnå et nyt job, reducere stress eller forbedre din sundhed, så sammensætter jeg et forløb til dig, som vil flytte dig i en positiv retning.


Jeg har i mange år arbejdet med HR i flere forskellige organisationer og brancher, jeg har over 10 års erfaring med coaching og har siden 2009 også arbejdet med trivsel gennem rådgivning om træning, kost og mental sundhed. Møderne holdes enten i din virksomhed, hjemme hos dig eller i Sundhedsværkstedet.


Indledningsvist holder vi et afklarende møde og derefter sammensætter jeg et tilbud til dig, som jeg udfra min faglige vurdering vil bringe dig i mål.