Kostvejledning

Kostvejledning


Dette forløb er for dig, der gerne vil spise sundere og søger inspiration til sund og velsmagende mad. Under første konsultation definerer og målfastsætter vi dit formål med kostvejledningen og vi måler dit udgangspunkt. Du modtager derefter en plan for, hvordan du vil nå dine mål baseret på dit optimale energiindtag og ønsker for forløbet.


Arbejdsmetode

Kostvejledningens formål er at give dig inspiration og værktøjer, så du kan skabe dig en hverdag med med gode vaner. Det er ikke et psykologisk kursus, men grunden til at mange gode intentioner om et sundere liv ikke bliver til virkelighed findes blandt andet i tanker og adfærd. For at opnå nye resultater er du nødt til gøre noget andet end det du gør i dag. Derfor vil en del af opmærksomheden gennem forløbet også være rettet på samspillet mellem tanker, adfærd, kropslige fornemmelser og følelser, hvor fokus er at vise dig, hvordan du kan arbejde på en effektiv måde, hvor dine kompetencer anvendes konstruktivt og som et afsæt til mere overskud.


Hvem kan deltage?

Det eneste der kræves er, at du er rask, forstået på den måde at du ikke har særlige krav til din ernæring.


Pris

1 session koster kr. 1.200 og varer ca. 60. minutter

Kostvejledning med et opstartsmøde og 3 opfølgningsmøder koster kr. 1.800.


Møder:

Møderne afholdes hos Sundhedsværkstedet med mindre andet aftales.Faktaboks

Kostvejledning indeholder:

mulighed for at bryde med uhensigtsmæssige vaner en gang for alle

måling af din livvidde, dit BMI og fedtprocent ved start og slut


motivationsværktøjer, viljestyrke og kompetenceafklaring


viden om hvordan søvn, stress og træning har indvirkning på dit resultat

Sundhedsværkstedets opskriftshæfte, der indeholder opskrifter til dig der gerne vil tabe dig og have inspiration til primært grønne retter

Online hjælp under hele forløbet

1 (60 min.) opstartsmøde + 3 (30. min)

Ugentlige vejninger

Sunde spisevaner bør handle om positive tiltag og lysten til at spise sund, lækker og velsmagende mad, som samtidig efterlader en med en god kropslig fornemmelse.
Opbyg gode madvaner

Grøn mad behøver ikke at være kedelig! Spis naturlig mad der ikke er forarbejdet, men derimod mad af rene råvarer som nyhøstede grøntsager og frugter helst økologiske. Spis øko æg, kød fra fritgående dyr, spis sunde fedtstoffer som olivenolie, økologisk smør og avocado og nødder. Drik masser af vand og skær ned på sukker og usundt fedt. Drik alhokol med omtanke - og nyd dine måltider!