Ny medabejder

Ny medarbejder

Sundhedsværkstedet søger udadvendt og serviceminded medarbejder 20 – 25 timer om ugen

 

Der er travlt i Sundhedsværkstedet og derfor er der brug for ekstra ressourcer. Dine primære opgaver bliver derfor at hjælpe med salg og produktion.

 

Du skal stå for produktion og salg af juice, kaffe og grød to go og hjælpe til i køkkenet hver dag med produktion af juicekasser og cleanseforløb til private kunder og virksomheder.

 

Arbejdet i køkkenet spænder fra produktion dvs. klargøring af frugt og grønt, til produktion, optælling og egenkontrol, produktion og rengøring af køkken og butik. Salgsarbejdet består af salg til kunder, som du skal være med til at servicere.

 

SoMe opgaver er du helt fortrolig med og du har mulighed for at være med til at videreudvikle Sundhedsværkstedet på de sociale platforme.

 

Om dig:

 

Du er vant til at arbejde med salg og service og du trives i salgssituationen. Du er over 18 år og er ikke bange for at tage fat og det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i et køkken. Du arbejder selvstændigt, er hjælpsom og kan bevare overblikket under travlhed.

 

Ansættelse snarest.

 

Arbejdstiden fordeler sig primært fra kl 10-15 i ugedagene og ellers efter aftale. Der vil ikke være aftenarbejde og sjældent arbejde i weekenden.

 

Løn efter aftale.

 

Stillingen er foreløbig tidsbegrænset i 3 måneder.

 

Lyder det noget for dig, så send en skriftlig ansøgning til camilla@sundhedsvaerkstedet.com

 

Læs mere om Sundhedsværkstedet på hjemmesiden sundhedsvaerkstedet.com