Cleanse (detox) forløb

 

Koldpressede økologiske juicer, smoothies og supper

 

Kom tilbage til din naturlige balance med 1, 2, 3, 4 eller 5 Cleansedage

 

Har du brug for en kickstart til en sundere livsstil eller har du lyst til at give din fordøjelse en pause, så er dette forløb noget for dig. Organer som lever, nyrer og tarmsystem udskiller kroppens affaldsstoffer og hvis disse belastes ustandseligt bliver det sværere at opretholde en naturlig balance. Med 1, 2, 3, 4 eller 5 grønne dage giver du dig selv en unik chance for at genoprette din balance.

Prøv derfor nogle dage, hvor du kun næres gennem frugt og grønt, vegetabilsk protein og gode olier. Det er ikke et slankeforløb, selvom du sikkert taber dig.

Cleansing kan give dig mulighed for:

- forbedret søvn

- få en pænere hud

- sige farvel til evt. topmave

- få en vitamin indsprøjtning

- opnå lethed og velvære i kroppen

 

Tilstanden holder desværre ikke evigt, men det kan give dig mulighed for netop at genoprette din naturlige balance og trivsel i kroppen.

Din forberedelse

Inden du starter Cleansedagene vil det være en god idé at skære ned på kaffe, fed mad, alkohol i ca. 3 dage forinden, så overgangen til en mere nænsom kost ikke bliver så stor. Drik te, skær ned på dit kaffeforbrug, spis grønt, udelad sukker og spis ikke alt for fedtholdig mad. En god fyldig salat med æg og tun, en omelet, avocado på rugbrød eller kylling og grøntsager er gode bud.

 

Cleansedagene

Du får masser af mad, så du skal ikke gå og være sulten. Du får muligvis lidt hovedpine de første dage, men det går over. I takt med at du giver kroppen let fordøjelig mad med sunde næringsstoffer oplever de fleste en lethed i kroppen samt et mentalt overskud. Efter forløbet spis let mad, så du langsomt vænner kroppen til din normale kost.

 

Det praktiske

Du tilmelder dig et Cleanseforløb ved at bestille og betale for dit forløb gennem webshoppen.

Derefter modtager du en introduktion/guide, menu og kvittering for indbetaling på mail.

 

Cleansedagene kører typisk fra (Mandag) tirsdag - (fredag) lørdag. 5 dages forløb ligger typisk sidst på måneden.

I webshoppen er der markeret, hvornår der er startdatoer for Cleanse.

 

Priser

1 dag: 6 enheder + 1 shot

Du kan vælge en version på 330 ml eller en større version på 500 ml flasker

1 dag pris kr. 400/500

2 dage pris kr. 800/1000

3 dage pris kr. 1200/1500

4 dage pris kr. 1500/1800

5 dage pris kr. 1800/2100

1 dag: 6 enheder + 1 shot

 

Tilkøb af kefir drikke kr. 20 pr dag

Tilkøb af detox te kr. 40

Tilkøb af chiafrø og hampefrø kr. 30 pr dag

Kefirdrikke uden Cleanse 5 dage kr. 200

Gingershots uden Cleanse pr stk kr. 20

 

Ved køb af 3 dage og derover indgår også te, chia- og hampefrø som en del af Cleanse forløbet.

 

Afhentning

Du henter din Cleanse hver dag hos

Sundhedsværkstedet,

Strandvejen 136 A,

2900 Hellerup

mellem kl 17-18 med mindre andet aftales. Leveringsaftaler i Gentofte kommune kan indgås mod betaling. Udbringning koster kr. 30 pr. dag.

 

Indholdet

Alt er hjemmelavet og lavet med kærlighed til smag og råvarer. Alle juicer er produceret på en Slowjuicer, således at smagen og sundheden er i top. Frugt og grønt bearbejdes mere skånsomt, flere fibre bevares og holdbarheden øges. Udvalget af frugt og grønt vælges udfra friskhed samt lokale ophav og er alle økologiske og vores primære leverandør er Årstiderne. Dette er en juicekur, hvor du bliver mæt og ikke bare drikker tynde juicer. Der er masser af fylde og konsistens omsat til en daglig cleansekasse, som indeholder:

 

1 citron til at presse

1 anti inflammatorisk gingershot

2 juicer

2 smoothies

2 supper

 

Hvis du køber tre dage eller mere får du desuden hampe- og chaifrø samt en udrensende te fra Pukka. Frøene er kilder til omega 3 og 9 fedtsyrer, vegetabilsk protein og fibre. De bidrager desuden med god smag og mæthed.

 

 

 

 

www.sundhedsvaerkstedet.com v. Camilla Grønnegaard Christoffersen siden 2009 - mail to: camilla@sundhedsvaerkstedet.com Copyright © All Rights Reserved Tel. 22 35 35 32 CVR-nr: 32128742 Sundhedsværkstedet, Strandvejen 136 A, 2900 Hellerup. Åbningstider efter aftale