Cleanseforløb

SUNDHEDSVÆRKSTEDET

En god balance i hverdagen

Vi arbejder for din hverdagstrivsel gennem fokus på ernæring, træning og mentalt overskud.

 

Kom tilbage til din naturlige balance med 1, 2, 3, 4 eller 5 Cleansedage

 

Har du brug for en kickstart til en sundere livsstil eller har du lyst til at give din fordøjelse en pause, så er dette forløb noget for dig. Organer som lever, nyrer og tarmsystem udskiller kroppens affaldsstoffer og hvis disse belastes ustandseligt bliver det sværere at opretholde en naturlig balance. Med 1, 2, 3, 4 eller 5 grønne dage giver du dig selv en unik chance for at genoprette din balance.

Prøv derfor nogle dage, hvor du kun næres gennem frugt og grønt, vegetabilsk protein og gode olier. Det er ikke et slankeforløb, selvom du sikkert taber dig. Vi har sammensat et helt unikt forløb til dig, så du får en god fordeling mellem de forskellige næringsstoffer.

Cleanseforløbet kan give dig mulighed for:

- forbedret søvn

- få en pænere hud

- sige farvel til evt. topmave

- få en vitamin indsprøjtning

- opnå lethed og velvære i kroppen

 

Tilstanden holder desværre ikke evigt, men det kan give dig mulighed for netop at genoprette din naturlige balance og trivsel i kroppen.

Din forberedelse

Inden du starter Cleansedagene vil det være en god idé at skære ned på kaffe, fed mad, alkohol i ca. 3 dage forinden, så overgangen til en mere nænsom kost ikke bliver så stor. Drik te, skær ned på dit kaffeforbrug, spis grønt, udelad sukker og spis ikke alt for fedtholdig mad.

 

Cleansedagene

Du får masser af mad, så du skal ikke gå og være sulten. Du får muligvis lidt hovedpine de første dage, men det går over. I takt med at du giver kroppen let fordøjelig mad med sunde næringsstoffer oplever de fleste en lethed i kroppen samt et mentalt overskud. Efter forløbet spis let mad, så du langsomt vænner kroppen til din normale kost.

 

Det praktiske

Du tilmelder dig et Cleanseforløb ved at bestille og betale for dit forløb gennem webshoppen.

Derefter modtager du en guide, en menu og kvittering for indbetaling på mail.

 

Cleansedagene kører typisk fra tirsdag - torsdag. 5 dages forløb ligger typisk sidst på måneden. Der kan du starte allerede om mandagen.

I webshoppen er der markeret, hvornår der er startdatoer for Cleanse.

 

Priser

1 dag: 6 enheder + 1 shot

Du kan vælge en version på 330 ml eller en større version på 500 ml flasker

1 dag pris kr. 450/550

2 dage pris kr. 900/1100

3 dage pris kr. 1350/1650

4 dage pris kr. 1800/2200

5 dage pris kr. 2100/2500

 

Tilkøb af Cleanse te kr. 40

Tilkøb af chiafrø og hampefrø kr. 30 pr dag

Kefirdrikke uden Cleanse x 5 dage kr. 200

Gingershots uden Cleanse pr stk kr. 20

 

 

Afhentning

Du henter din Cleanse hver dag hos

Sundhedsværkstedet,

Strandvejen 136 A,

2900 Hellerup

mellem kl 17-18 med mindre andet aftales. Leveringsaftaler i Gentofte kommune kan indgås mod betaling. Udbringning koster kr. 30 pr. dag.

 

Indholdet

Alt er hjemmelavet og lavet med kærlighed til smag og råvarer. Alle juicer er produceret på en Slowjuicer, således at smagen og sundheden er i top. Frugt og grønt bearbejdes mere skånsomt, flere fibre bevares og holdbarheden øges. Udvalget af frugt og grønt vælges udfra friskhed samt lokale ophav og er alle økologiske og vores primære leverandør er Årstiderne. Dette er en juicekur, hvor du bliver mæt og ikke bare drikker tynde juicer. Hver juice er et lille sammensat måltid. Vi bruger masser af superfoods, nødder og olier. Der er masser af fylde og konsistens omsat til en daglig cleansekasse, som indeholder:

 

1 citron til at presse

1 anti-inflammatorisk gingershot

2 juicer

2 smoothies med superfoods

2 supper

1 rawbite, salat, eller wrap

 

Hvis du køber tre dage eller mere får du desuden hampe- og chaifrø samt en udrensende te fra Pukka. Frøene er kilder til omega 3 og 9 fedtsyrer, vegetabilsk protein og fibre. De bidrager desuden med god smag og mæthed.

 

 

 

 

100% love, peace and juice

Økologisk Cleanse produceret af de bedste økologiske råvarer der afspejler årstiden og lokale ophav. Vores mission er at minimere madspild og bidrage til bæredygtigtighed. Flasker returneres desværre ikke, men kasser og poser tages meget gerne retur. Plasten kan affaldssorteres som hård plast til genanvendelse. BOOK DIT FORLØB I WEBSHOPPEN.

Sundhedsværkstedet, Strandvejen 136a, 2900 Hellerup © Copyright. All Rights Reserved. CVR- nr: 32128742. Åbningstider efter aftale. Tel. 22 35 35 32

mail to:hello@sundhedsvaerkstedet.com. Mobilepay 59464.